[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum moderator: Daddio, Cichor 
Forum » Cossacks I » GamePlay » Problem with game in windows 7
Problem with game in windows 7
kkk6188Date: Tuesday, 09/November/2010, 4:28 PM | Message # 1
Esquire
Group: Users
Messages: 3
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
I have other problem with win7 I Install patch for win7 with color it's everything ok. But The game cuts when I move the mouse and i don't know how fix this. cry
 
CichorDate: Tuesday, 09/November/2010, 5:16 PM | Message # 2
Earl
Group: Moderators
Messages: 232
Awards: 4
Reputation: 3
Status: Offline
Quote (kkk6188)
cuts

What you mean?

Cuts... Tnie? To masz na myśli?

PS. To, że piszę po polsku nie zwalnia Ciebie z pisania postów w dwóch językach.


I apologize for my english.



Uploaded with ImageShack.us

http://www.kozacy.org/
http://forum.kozacy.org/
 
kkk6188Date: Tuesday, 09/November/2010, 7:31 PM | Message # 3
Esquire
Group: Users
Messages: 3
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
W momencie gdy ruszam myszka gra przycina wszytko chodzi wolniej a jak przestaje nią ruszać to chodzi normalnie. W menu wszystko chodzi normalnie tylko podczas gry się tak dzieje. sad (sorry ze nie zrozumiale ale nie wiedziałem jak napisać że gra ścina i użyłem do tego Google tłumacza)
 
CichorDate: Tuesday, 09/November/2010, 9:42 PM | Message # 4
Earl
Group: Moderators
Messages: 232
Awards: 4
Reputation: 3
Status: Offline
Quote (Cichor)
PS. To, że piszę po polsku nie zwalnia Ciebie z pisania postów w dwóch językach.

Remember about it. You are not alone. Cossacks World is for all people and therefore you should writing your posts in english.

You have only lags. Without more information like version of game, PC specifications, os i cannot help you.

I hope you will write your reply in english next time.


I apologize for my english.



Uploaded with ImageShack.us

http://www.kozacy.org/
http://forum.kozacy.org/
 
kkk6188Date: Wednesday, 10/November/2010, 0:58 AM | Message # 5
Esquire
Group: Users
Messages: 3
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
I have version back to war. My system is win7 home edition 64 bit Gf 210 4GB ram Amd althon II x 3 2,9ghz
 
CichorDate: Thursday, 11/November/2010, 10:28 AM | Message # 6
Earl
Group: Moderators
Messages: 232
Awards: 4
Reputation: 3
Status: Offline
In my opinion it is wine large number of soldiers and peasants. It is normal, even modern, computer working slowly.

Quote (kkk6188)
I have version back to war.

BtW you said? Imperia Mod or something like that? Since start new random game you have that problem? Or maybe after hour? How many players and AI? 2? 3? 7?


I apologize for my english.



Uploaded with ImageShack.us

http://www.kozacy.org/
http://forum.kozacy.org/
 
Forum » Cossacks I » GamePlay » Problem with game in windows 7
Page 1 of 11
Search: