[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum moderator: Daddio, Cichor  
Forum » Cossacks I » Map & Scenario Editing » Problem with a Scenario Editor (Please, help me!)
Problem with a Scenario Editor
[BDT]FroizeDate: Sunday, 11/November/2012, 5:21 PM | Message # 11
Noblemen
Group: Users
Messages: 8
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Quote (EbelAngel)
Back To War /Data/ FuncDecl
Back To War/Data/ FuncStruct
Back To War/Data/ str


I have this files.

Quote (EbelAngel)
Is your version installed from the disk or you got it from the internet?

I download this version from the internet.
Quote (EbelAngel)
Only this one?

No I have other errors:
SelSendTo: script command is recognised.
CreateBuilding: script command is recognised.


My site is http://cossacks-portal.ru/
Sorry. My english is bad!
 
EbelAngelDate: Sunday, 11/November/2012, 5:24 PM | Message # 12
Site Administrator
Group: Administrators
Messages: 981
Awards: 7
Reputation: 12
Status: Offline
Hmm, i will have to think about it , because I dont see what is going wrong for you.

 
[BDT]FroizeDate: Sunday, 11/November/2012, 5:35 PM | Message # 13
Noblemen
Group: Users
Messages: 8
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Quote (|BDT|Froize)
No I have other errors:
SelSendTo: script command is recognised.
CreateBuilding: script command is recognised.

Nooo, I have errors:
StartAIEx: script command is recognised. - in 1 misson
SelSendTo: script command is recognised. - in 2 mission
CreateBuilding: script command is recognised. - in 3 mission


My site is http://cossacks-portal.ru/
Sorry. My english is bad!
 
[BDT]FroizeDate: Monday, 12/November/2012, 10:01 AM | Message # 14
Noblemen
Group: Users
Messages: 8
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
I have tried open mission in Scenario Editor Cossacks AOW 1.30:
Attachments: 6545227.png(183.2 Kb)


My site is http://cossacks-portal.ru/
Sorry. My english is bad!


Message edited by [BDT]Froize - Monday, 12/November/2012, 10:02 AM
 
Forum » Cossacks I » Map & Scenario Editing » Problem with a Scenario Editor (Please, help me!)
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: