[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum moderator: Daddio, EbelAngel 
Forum » Cossacks II » Gameplay » nu imi merge cossacks 2 pe win 7
nu imi merge cossacks 2 pe win 7
SkyNetDate: Thursday, 04/November/2010, 10:57 AM | Message # 1
Esquire
Group: Users
Messages: 1
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
salut am si eu o problema si nu cred k e doar a mea,nu merge pe win 7 cossacks 2,este vrun mod prin care l-as putea face sa mearga?
 
DaddioDate: Thursday, 04/November/2010, 11:26 PM | Message # 2
Marquis
Group: Moderators
Messages: 432
Awards: 4
Reputation: 3
Status: Offline
Help me out a little here.

I know no French?

Could you re post in English?


http://i1045.photobucket.com/albums/b455/Billy_Jo_Patrick/cossacks2_art_03_zpsel8tgwad.jpg
 
aiidiiDate: Saturday, 06/November/2010, 12:59 PM | Message # 3
Count
Group: Checked
Messages: 114
Awards: 2
Reputation: 0
Status: Offline
This looks like Romanian language to me. I think he's asking how to play the game on Win 7 or something like that.

Online translator produces this:

Hello I have a problem and not think k is just to me, I go to the win 7 cossacks 2, is vrun way in which I could make it go?

wacko


I drink, therefore I am.
 
Forum » Cossacks II » Gameplay » nu imi merge cossacks 2 pe win 7
Page 1 of 11
Search: