[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum moderator: Daddio, EbelAngel 
Forum » Cossacks II » Gameplay » Battle for Europe
Battle for Europe
[1CB]DerroteDate: Sunday, 24/April/2011, 1:11 AM | Message # 1
Noblemen
Group: Modders
Messages: 6
Awards: 1
Reputation: 0
Status: Offline
When i play Battle for Europe and get a higher rank "Captain" then i can't make new troops there stand 0/0 Troops.
IU have this this Bug on Win Xp and Win 7.
Can anybody help me?

Greetings
[1CB]Derrote

 
DaddioDate: Sunday, 24/April/2011, 5:34 PM | Message # 2
Marquis
Group: Moderators
Messages: 432
Awards: 4
Reputation: 3
Status: Offline
what nation do you play?

I have heard of some problems with some of the new nations.

I have only played a small amount of battle for Europe single player, but tell me what nation and where the problem is. And I will test it on mine.


http://i1045.photobucket.com/albums/b455/Billy_Jo_Patrick/cossacks2_art_03_zpsel8tgwad.jpg
 
[1CB]DerroteDate: Sunday, 24/April/2011, 11:43 PM | Message # 3
Noblemen
Group: Modders
Messages: 6
Awards: 1
Reputation: 0
Status: Offline
I have the problem with all nations.
e.g. when i play england and stay for few turns and the enemies get a rank higher they have 0/0 troops too.
Skirmish work fine.


Message edited by [1CB]Derrote - Sunday, 24/April/2011, 11:43 PM
 
deli_huseyinDate: Sunday, 04/September/2011, 5:58 PM | Message # 4
Baron
Group: Users
Messages: 47
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
I have same problem
 
Yikes_deuxDate: Thursday, 08/September/2011, 0:22 AM | Message # 5
Esquire
Group: Users
Messages: 2
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
That's because you're running the poorly cracked pirated version, you nimrods.
 
EbelAngelDate: Saturday, 17/September/2011, 1:54 AM | Message # 6
Site Administrator
Group: Administrators
Messages: 980
Awards: 7
Reputation: 12
Status: Offline
Quote (Yikes_deux)
That's because you're running the poorly cracked pirated version


Correct.

This has been written on the cdv forums amongst other typical signs off a cracked version.

Unfortunately I cant help with this problem, as I respect GSC's work too much.


 
Forum » Cossacks II » Gameplay » Battle for Europe
Page 1 of 11
Search: