[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum moderator: Daddio, EbelAngel 
Forum » Cossacks II » Gameplay » Problem with textures
Problem with textures
SchlendDate: Wednesday, 15/June/2011, 10:29 AM | Message # 1
Esquire
Group: Users
Messages: 3
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Hello all and sorry to bother you!

My Cossacks 2 (NW as well as BFE) doesn't display the textures (situated in Run\Data\textures\Ground) when I play, neither can I place them on a map in editor. It doesn't affect the gameplay itself, it just doesn't look as good as it used to.
Any help would be appreciated.
 
DaddioDate: Monday, 20/June/2011, 10:46 PM | Message # 2
Marquis
Group: Moderators
Messages: 432
Awards: 4
Reputation: 3
Status: Offline
Is this a new problem?

If so then a re install may be in order. Perhaps some files have been changed by accident?


http://i1045.photobucket.com/albums/b455/Billy_Jo_Patrick/cossacks2_art_03_zpsel8tgwad.jpg
 
SchlendDate: Thursday, 30/June/2011, 8:32 AM | Message # 3
Esquire
Group: Users
Messages: 3
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
The problem is not new, I just wasted some time by asking CDV support for help.
I already reinstalled it about half a dozen times and frankly have no idea what the problem could be.
But thanks for trying to help.

Added (30/June/2011, 8:32 Am)
---------------------------------------------
Forgot to add, it started when I installed it on a new computer. Strange thing is, it now has the same problem on the old computer although it always worked fine there.

 
EbelAngelDate: Thursday, 30/June/2011, 3:59 PM | Message # 4
Site Administrator
Group: Administrators
Messages: 980
Awards: 7
Reputation: 12
Status: Offline
I have this problem when I play on XP and with my NVidia card. It started after some update a while ago for the video card and I tried to roll back but never found which version is working.

However, with the same videocard when I dual boot into Windows 7 I dont have the problem. I'm not saying your problem is the same as mine but the result ( no detailed textures) surely looks the same.


 
SchlendDate: Thursday, 30/June/2011, 11:16 PM | Message # 5
Esquire
Group: Users
Messages: 3
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Windows XP and NVidia - yep, we seem to experience the same problem. Well, seems I have to live with it (it is not really hindering me, after all)

Thanks a lot.
 
Forum » Cossacks II » Gameplay » Problem with textures
Page 1 of 11
Search: