cossacks 2 bfe on win7 issues - Page 2 - Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 2 of 2«12
Forum moderator: Daddio, EbelAngel 
Forum » Cossacks II » Gameplay » cossacks 2 bfe on win7 issues (not working because of starforce protection old version)
cossacks 2 bfe on win7 issues
stefanbobonocDate: Friday, 17/July/2015, 8:17 AM | Message # 11
Noblemen
Group: Users
Messages: 8
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
no problem mate, thanx anyway, i guess i'll have to buy it all over again in a win 7 working version
 
domCossackDate: Saturday, 18/July/2015, 4:16 PM | Message # 12
Baron
Group: Users
Messages: 35
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Like Marshall said, the 1.4 patch bypasses it. I have it and works fine for me. It still gives me the notice but it enters just fine, nonetheless.
 
stefanbobonocDate: Monday, 20/July/2015, 9:25 AM | Message # 13
Noblemen
Group: Users
Messages: 8
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
well, i bought the strategy collection disc this weekend, it gives me same errors as before, on NW it says internet game will not be possible just as the original disc bought years ago and both have a error notice when i'm closing them just as in no dics crack i used to bypass starforce on BFE. i'll see if the bugs inside still persist (units not firing, unresolved red flag missions, troops marching on the side of the road and through buildings
 
Forum » Cossacks II » Gameplay » cossacks 2 bfe on win7 issues (not working because of starforce protection old version)
Page 2 of 2«12
Search: