[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum moderator: Daddio, EbelAngel 
Forum » Cossacks II » Map & Scenario Editing » Ctrl+E (Help)
Ctrl+E
MR_BUCIDate: Monday, 27/October/2014, 4:00 PM | Message # 1
Knight
Group: Users
Messages: 27
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Please Help me, I'm trying to create map in CII, I cant access editors menu with Ctrl+E. I hit this buttons but nothing happens. Any ideas whats going on?

Thank you


https://www.youtube.com/channel/UC5fhMp3vQAjxUqY27WD3Tyg
 
aiidiiDate: Monday, 27/October/2014, 4:52 PM | Message # 2
Count
Group: Checked
Messages: 114
Awards: 2
Reputation: 0
Status: Offline
Ctrl+E is for advanced editors menu. That can be downloaded from the download section on this website. If you're making a map from scratch (not a modification of a battle/sector map) you do not need those.

Basic editor can be accessed by holding Ctrl and clicking on the MAIN MENU text in the game's main menu.


I drink, therefore I am.
 
EbelAngelDate: Monday, 27/October/2014, 4:56 PM | Message # 3
Site Administrator
Group: Administrators
Messages: 980
Awards: 7
Reputation: 12
Status: Offline
What aidii said .

If you are on BFE, you'll need to get this file if you want to mess around with the internal editors:

http://cossacksworld.ucoz.co.uk/load....-1-0-19


 
MR_BUCIDate: Monday, 27/October/2014, 4:58 PM | Message # 4
Knight
Group: Users
Messages: 27
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Actually I want to make heroes of my own, I have modified Sector maps into battle maps, for 2 vs 2 I think its better to wage war with given number of troops then with peasants to build a town. Thanks aiidi, I'll check for this file

https://www.youtube.com/channel/UC5fhMp3vQAjxUqY27WD3Tyg
 
Forum » Cossacks II » Map & Scenario Editing » Ctrl+E (Help)
Page 1 of 11
Search: